Published On: lun, Aug 1st, 2016

O biciclista a fost accidentata de un sofer neatent

Vineri, 29 iulie, in jurul orei 14:00, personalul din cadrul U.P.U. Braila a sesizat telefonic la Politia orasului Ianca faptul ca, la aceasta unitate, s-a prezentat o femeie de 67 de ani, din orasul Ianca, care a spus ca a fost victima unui accident rutier produs pe raza localitatii.

In urma primelor cercetari desfasurate de politisti s-a stabilit ca, in aceeasi zi, in jurul orei 11:00, un tanar de 27 de ani, din orasul Ianca, in timp ce se afla cu autoturismul in fata unui imobil, intentionand sa iasa pe strada, a efectuat manevra  de mers inapoi, fara sa se asigure corespunzator, si a lovit-o pe localnica de 67 de ani, care se deplasa regulamentar pe bicicleta.

In urma evenimentului, femeia a suferit leziuni corporale, fiind transportata la spital de catre conducatorul auto in cauza.

Victima a primit ingrijirile medicale necesare, fara sa ramana internata. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author