Published On: joi, Aug 25th, 2016

Ministrul Agriculturii a fost implicat intr-un accident rutier in timp ce se indrepta spre Braila

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a fost implicat intr-un accident rutier in judetul Ialomita, in timp ce se indrepta spre Braila la ferma de crestere a vacilor si o fabrica de lapte, alaturi de omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair. Accidentul s-a produs dupa ce masina in care se aflau a acrosat un alt vehicul care se oprise la marginea drumului pentru a face loc coloanei oficiale.

Cei doi ministri, au fracturi de piramida nazala, in urma investigatiilor stabilindu-se ca nu au probleme cervicale sau cerebrale. Acestia vor fi dusi, joi, cu o ambulanta la Spitalul Elias din Capitala, medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia recomandand sa fie supusi unor controale ORL si neurochirurgicale, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Laurentiu Colitineanu, purtator de cuvant in Ministerul Sanatatii, a declarat pentru B1TV ca "cei doi si translatorul sunt in stare stabila, constienti, cooperanti, viata nu le este pusa in pericol in niciun fel". Conform acestuia, evolutia lor depinde de rezultatele computerului tomograf, medicii stabilind ulterior studierii rezultatelor daca vor fi externati, daca vor ramane internati sau daca este necesar transferul lor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author