Published On: joi, Aug 11th, 2016

Masinile nu vor mai avea ce cauta in Parcul Monument / Marian Dragomir: “Parcul Monument nu este parc auto sa-si etaleze unele persoane bolizii”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa primarul Marian Dragomir a declarat ca-si doreste ca municipiul Braila sa se indrepte spre normalitatea pe care si-o doresc cetatii. Acesta este constient ca este mult de munca, dar e convins ca va putea reazliza acest lucru. Dragomir a spus ca municipalitatea va bloca accesul autoturismelor in Parcul Monument prin amplasarea unor piloni asemanatori cu cei de pe strada Mihai Eminescu.

Am cerut Politiei Locale sa ia masurile necesare pentru interzicerea accesului masinilor pe aleile din parc. Mai mult decat atat, daca unii vor fi reticenti la normalitate, vor primi si amenzi. In perioada urmatoare, vom bloca accesul prin amplasarea unor piloni de mica dimensiune. Eu inteleg comoditatea noastra si dorinta de a ne etala bolizii de lux. Acolo, in Parcul Monument, vin si cei care au un anumit tip  de comportament si un anumit tip de masina, dar Parcul Monument este pentru toti. Este pentru cei care vin sa se relaxeze, nu sa auda motorul masinii sau sa circule printre masini” a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author