Published On: vin, Aug 12th, 2016

Marian Neta este noul director tehnic al HC Dunarea Braila

HC Dunarea Braila si-a completat noua conducerea a clubului, dupa ce profesorul Marian Neta a fost numit in functia de director tehnic. Aceasta functie nu a o fost ocupata de nimeni in anii trecuti, Neta urmand sa se ocupe de partea organizatorica a clubului. Marian Neta a mai ocupat functia de director la Sportiv Municipal Braila din martie 2013 pana anul trecut, dar a fost si director la Liceul Teoretic “Panait Cerna”.

Aceasta numire a mea in functia de director tehnic reprezinta o noua provocare manageriala si cu experienta acumulata in timp sa pot ajuta echipa de handbal a orasului. Cu acest prilej fac un apel la iubitorii de handbal sa fie in continuare alaturi de HC Dunarea", a declarat Neta dupa numirea in functie.

Neta isi va intra in atributii de saptamana viitoare, cand jucatoarele formatiei brailene se vor intoarce din cantonamentul de la Sf. Gheorghe. Mai mult, in perioada 19-21 august, HC Dunarea Braila se va deplasa in Oltenia pentru un turneu de pregatire organizat de SCM Craiova. La acest turneu vor participa: SCM Craiova, HCM Rm. Valcea, CSU Danubius Galati si HC Dunarea Braila.

Programul meciurilor la turneul de la Craiova este urmatorul:

Vineri,19.08.2016

Ora 17.30 SCM CRAIOVA – HCM RAMNICU VALCEA

Ora 19.30 HC DUNAREA BRAILA – CSU DANUBIUS GALATI

Sambata, 20.08.2016

Ora 17.30 HC DUNAREA BRAILA – HCM RAMNICU VALCEA

Ora 19.30 SCM CRAIOVA – CSU DANUBIUS GALATI

Duminica, 21.08.2016

Ora 10.00 HCM RAMNICU VALCEA – CSU DANUBIUS GALATI

Ora 12.00 SCM CRAIOVA – HC DUNAREA BRAILA

 

Comentarii

comentariu

About the Author