Published On: mar, Aug 16th, 2016

Marian Dragomir: “Cei de la Carla’s Dreams au facut un spectacol cu care si-au meritat toti banii / DJ Project si-a recunoscut vina pentru problemele tehnice”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa Marian Dragomir a declarat ca este multumit de cum au iesit festivitatile din cadrul “Zilelor Brailei”. Acesta a fost foarte incantat de ultima seara a festivitatilor, despre care a zis ca a fost “incendiara” si a tinut sa le multumeasca celor de la Carla’s Dreams in numele brailelor pentru spectacolul oferit.

“Cred ca cele doua seri de duminica si luni au fost absolut incendiare si-am incercat multumin un numar cat mai mare de braileni. Am acordat o atentie deosebita si celor care iubesc muzica populara atat prin festivalul de dans Kira Kiralina, prin Parada Portului Popular, dar si prin seara deosebita care s-a incheiat prin recitalul celor doua cantarete de muzica populara, ma refer la Margareta Clipa si la Maria Dragomiroiu.  Luni a fost din punctul meu de vedere cea mai incendiara seara, intr-o formula moderna, fara banci specifica concertelor la nivel national, iar brailenii au demonstrat ca stiu sa se distreze. Au cantat, au ridicat mainile, au aprins telefoanele, s-au distrat ca la un concert asa cum ne-am dorit. Cred ca cei de la Carla’s Dreams au facut un spectacol cu care si-au meritat toti banii”, a declarat Marian Dragomir.

Mai mult, acesta a discutat si despre problema tehnica a celor de la DJ Project. Marian Dragomir a precizat ca problema nu a fost una a administratie brailene, asa cum au acuzat initial cei din trupa, spunand ca a fost o pana de curent, desi luminile si microfonul artistilor inca functiona. Dragomir a spus ca cei de la DJ Project si-au recunoscut greseala, motiv pentru care au fost penalizati cu 50% din onorariul final. In plus artistii s-au oferitat sa sustina un concert gratis in oras pentru a-si repara imaginea, iar impresarul Media Sprint a oferit o reducere de 1.000 de euro pentru o viitoare reprezentatie pe care o vor desfasura in municipiul BRaila

“Noua ne trebuia un artist care sa cante in deschiderea celor de la Carla’s Dreams si am ales o formatie care am considerat noi ca face o muzica dinamica. Inaintea concertului cei de la DJ Project au fost invitati sa faca probe de sunet, cum au facut si cei de la Carla’s Dreams, dar au refuzat. Mai mult decat atat s-a demonstrat atat anterior concertului celor de DJ Project, cat in timpul concertului celor de la Carla’s Dreams ca instalatia municipiului Braila a functionat ca daca nu ar fi fost curent nu aveau cum sa anunte la microfon ca au probleme…nu s-au stins luminile. Astazi artistii si impresarul au recunoscut ca vina le apartine in totalitate artistilor datorita unei erori de soft de la laptopul cu care au venit. DJ Project va fi penalizat cu 50% din onorariul de 2.000 de euro si isi cere scuze pentru situatia creata. Mai mult, s-au oferit sa sustina un spectacol gratuit la Braila pentru repararea acestei crize de imagine. Eu le multumesc pentru faptul ca au avut puterea sa-si recunoasca greseala, iar pe viitor voi lua in considerare oferta lor, dar intai trebuie sa treaca un timp pentru ca brailenii sa uite acest incident mai putin placut. Cel mai important lucru este ca impresarul Media Sprint, in urma negocierilor cu noi, s-a oferit ca la urmatoarea reprezentatie pe care o vom desfasura in municipiul Braila prin intermediul lor sa ne ofere o reducere de 1.000 de euro sau sa ne puna la dispozitie un artist care consta 1.000 de euro“, a conchis edilul-sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-