Published On: lun, Aug 1st, 2016

Marian Dragomir: “Bugetul alocat pentru asfaltarea strazilor este de 150 miliarde vechi” / Lucrarile vor incepe in septembrie

Marian Dragomir a vorbit despre asfaltarea si plombarea strazilor din oras. Acesta a precizat in urma cu putin timp ca lucrarile la strazile din municipiu vor incepe abia in luna septembrie, iar, recent, edilul-sef a dorit sa-i informeze pe braileni din ce motiv aceste lucrari intarzie. Dragomir a postat pe contul sau de Facebook ca alegerea firmei care urmeaza sa se ocupe de asfaltare se va face “ca la carte”, pentru ca nu isi doreste sa existe suspiciuni cu privire la numele acesteia si nu isi doreste sa aibe probleme cu diferite institutii ale statului. Mai mult, acesta a precizat ca asfaltarea se va desfasura in doua etape, prima debutand in luna septembrie, iar cea de-a doua in vara anului 2017, bugetul total alocat fiind de 150 de miliarde vechi.

Am transmis in Sistemul Electronic de Achizitii Publice documentatia aferenta plombarii si asfaltarii strazilor.

Sunt termene legale ce trebuiesc respectate si este o procedura transparenta pentru a nu exista banuieli ca am "dat" lucrarea firmei x sau y. Dar…dureaza. Estimez incheirea contractului la sfarsitul lunii septembrie. Am alocat o suma consistenta de 90 de miliarde de lei vechi pana la sfarsitul anului si inca 60 de miliarde lei vechi pana in luna iunie 2017.

Orice alte variante sunt ilegale si nu doresc sa dau "extemporal" la anumite institutii ale statului.

Stiu ca va doriti ca asfaltarea sa inceapa acum, si eu imi doresc, dar trebuie sa respectam legea. Punct!”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author