Published On: mie, Aug 3rd, 2016

Marian Dragomir: “Am promis 5 autobuze noi pana la finalul anului 2016, dar facem mai mult – vom cumpara 12”

Marian Dragomir a scris recent pe o retea de socializare ca parcul auto Braicar se va mari pana la finele anului 2016 cu 12 autobuze noi de mica capacitate, nu cu doar 5 cum era stabilit initial. Mai mult acesta a mai adaugat ca modernizarea transportului public nu se va opri doar la achizitionarea de autobuze, ci in curand se va incepe si modernizarea statiilor.

“Am promis 5 autobuze noi pana la finalul anului 2016.

Facem mai mult – Cumparam 12 autobuze noi de mica capacitate pana la finalul anului 2016 si continuam modernizarea transportului public.

Licitatie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice ca sa nu avem suspiciuni sau discutii!”, a scris Dragomir pe contul sau de Facebook.

Achizitia noilor mijloace de transport se va face prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP), iar operatul public de transport in comun este dispus sa achite maxim 2,3 milioane de lei, fara TVA, pentru acest lot de 12 autobuze.  Licitatia este programata la finalul lunii august, mai exact pe 31, iar criteriul prin care este ales castigatorul este "cel mai bun raport calitate-pret, cu precizarea ca ponderea ofertei financiare este de 70% din total punctaj, consumul de carburant la 100 de km are o pondere de 10%, iar diferenta de procente va fi data de perioada de garantie oferita pentru aceste autobuze".

 

Comentarii

comentariu

About the Author