Published On: joi, Aug 25th, 2016

HC Dunarea Braila va testa portarul nationalei Macedoniei

In aceasta saptamana echipa de handbal feminin a Romaniei s-a intors in tara dupa esecul dureros de la Jocurile Olimpice de la Rio, unde nu a iesit din grupe, desi obiectivul a fost castigarea unei medalii. Secundul nationalei, Costica Buceschi a revenit la Braila unde este antrenor principal. Alaturi de acesta la antrenamentele HC Dunarea s-au prezentat si doua dintre componentele nationalei Romaniei la JO de la Rio, Gabriela Perianu si Madalina Zamfirescu. 

In turneul pe pregatire din Craiova desfasurat saptamana trecuta, formatia braileana a testat mai multe jucatoare, in special pe postul de portar, unde a jucat o adolescenta de 16 ani. Buceschi isi doreste sa se intareasca in acest compartiment, motiv pentru care va sosi in probe la HC Dunarea Braila portarul Natasha Antikj de la WHC Metalurg Skopje, componenta a echipei nationale de senioare a Macedoniei. Antikj este nascuta pe 1 septembrie 1993 si are 1.78 m inaltime si a debutat cu HC Metalurg Skopje in Cupele europene inca din 2009, cand abia implinise 16 ani. Portarul macedonean va fi testat de antrenorul Costica Buceschi la turneul amical de la Brasov.

Ultima jucatoare a formatiei brailene care a fost prezenta la JO de la Rio, Gabriella Szucs, se va alatura echipei la turneul de la Brasov.

Programul meciurilor HC Dunarea Braila la Memorialul Dumitru Popescu Colibasi ce se va desfasura in perioada 26-27 august la Brasov:

Vineri, ora 18.30: HC Dunarea – Unirea Slobozia

Sambata, ora 11.00: HC Dunarea – HCM Roman

Sambata, ora 20.30: HC Dunarea – Corona Braşov

Comentarii

comentariu

About the Author