Published On: mar, Aug 16th, 2016

GALERIE FOTO / VIDEO: Zilele Brailei mai spectaculoase ca niciodata / Final grandios cu Carla’s Dreams si cu un spectacol laser

Zilele Brailei din acest an vor ramane mai mult ca sigur in istoria municipiului. Noul primar, Marian Dragomir, a demonstrat ca isi doreste sa schimbe imaginea municipiului. Evenimentele pregatite de acesta au debutat de la inceputul saptamanii trecute, marti, 9 august, cu un concurs de carting in Parcul Monument. Evenimentele s-au incheiat grandios cu un concert al trupei Carla’s Dreams si un spectacol de lasere organizat in premiera in Braila. In acest an, spre deosebire de anii trecuti, au fost organizate evenimente pentru toate categoriile de varsta, printre care: face paiting, sedinte foto cu vedetele Disney, expozitie cu masini de epoca, dar si concerte de muzica populara pentru cetatenii in varsta, cat si un concert Carla’s Dream si DJ Project, dedicat tinerilor.

Spre deosebire de alti ani in care primarul nu era in constanta legatura cu cetatenii in aceste zile, in acest an Marian Dragomir a comunicat in permanenta in mediul online cu acestia, prezentand pas cu pas evenimentele ce au avut loc. Chiar daca au fost si voci nemultumite, care au spus ca sunt lucruri mai importante de facut in municipiu, decat un spectacol de un asemenea calibru, precum: asfaltarea strazilor sau construirea de parcari, majoritatea brailenilor au fost incantati de “Zilele Brailei” din acest an si l-au felicitat pe tanarul primar. Mai mult, concertul de aseara, a lui Carla’s Dreams si DJ Project s-a bucurat de o audienta record, ce l-a facut pe solistul de la Carla’s Dreams sa spuna ca e prima data cand sustine un concert in fata unui public atat de numeros.

Comentarii

comentariu

About the Author

-