Published On: joi, Aug 25th, 2016

GALERIE FOTO / VIDEO: Vestul salbatic – Versiunea braileana / Un cal inhamat la caruta a scapat de sub control si i-a speriat pe braileni

Ieri, dupa-amiaza, brailenii au asistat la scene desprinse parca din vestul salbatit. Un cal inhamat la o caruta a scapat de sub control “a luat-o la sanatoasa” prin oras si i-a speriat pe braileni. Animalul a galopat din cartierul Lacu-Dulce pe soseaua Ramnicu Sarat, indreptandu-se pe bulevardul Dorobantilor, printre masinile aflate in trafic. Mai mult la intersectia strazii Republicii cu Bulevardul Independentei, calul a lovit trei masini, ce erau stationate. Dupa ce a lovit autoturismele stationate animalul s-a oprit.

Proprietarul calului a declarat ca animalul fusese legat in fata casei, dar a fost lovit de o minge, s-a speriat si a luat-o la goana. La o prima vedere pagubele provocate nu sunt serioase, dar una dintre masinile lovite s-a ales cu bara indoita. Proprietarul animalului a declarat ca pentru a-l despagubi pe proprietar, ii va cumpara o bara de la un centru de dezmembrari, deoarece atat isi poate permite.

Politia ajunsa la fata locului a demarat cercetarile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-