Published On: joi, Aug 4th, 2016

GALERIE FOTO: LiL Motion va reprezenta Braila si Romania la World Hip Hop Dance Championship din Statele Unite ale Americii

In aceasta luna se desfasoara in Statele Unite ale Americii, in Las Vegas, World Hip Hop Dance Championship. Trupa braileana, LiL Motion sponsorizata de Yazaki Romania va reprezenta Romania si Braila la acest concurs de prestigiu. Totodata, trupa de dans a primit sustinere din mai multe parti printre care: Primaria Braila, primarul Marian Dragomir, Teatrul Maria Filotti, Sport Tineret Braila, Carrefour Romania, si multi altii.

Reprezentantii trupei au dorit sa le multumeasca public, pe Facebook, celor care au contribuit la plecarea lor peste ocean.

Pe 7 august plecam la World Hip Hop Dance Championship, Las Vegas!

LiL Motion Dance School alaturi de sponsorul oficial Yazaki Romania duce trupa LiL Style la cel mai mare concurs de Hip Hop Dance din lume

Plecarea noastra se datoreaza unor oameni extraordinari,care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi! Nu pot sa spun decat,MULTUMESC si acest cuvant nu arata tot ceea ce simt.Suntem onorati ca putem reprezenta Braila si Romania alaturi de ‪#‎XStyleKids ,Ianos Maura,Dorian Cosma ‪#‎SwitchCrew Renata Veszi si Paul Gheorghe Cosma Levi Lennon care vor juriza la World Hip Hop Dance Championship!”, a scris coregraful Liliana Stan.

LiL Motion este prima scoala privata de dans modern, hip hop si street dance din oras. Isi desfasoara activitatea inca din 1999 sub diverse forme de organizare. De-a lungul timpului aceasta scoala a format peste 2000 de dansatori de la cele mai mici varste pana la adolescenti, lucru ce se poate observa din rezultatele competitionale. In prezent scoala are peste 50 de membri care obtin rezultate notabile la consurile internationale de dans.

Sursa Foto:LiL Motion Dance School

Comentarii

comentariu

About the Author