Published On: lun, Aug 22nd, 2016

GALERIE FOTO: Femeia care si-a pierdut viata calcata de tren suferea de depresie

UPDATE: In urma anchetei de la transporturi feroviare Braila s-a stabilit ca femeie de 48 de ani calcata de tren suferea de depresie si urma un tratement psihiatric. Victima, Vasilica Stan, era originara din Bucuresti si avea o sora in municipiul Galati.

In momentul de fata moartea femeii nu a fost catalogata ca o sinucidere, nefiind exclusa posibilitatea ca aceasta sa-si fi pierdut viata din neatentie, fiind lovita accidental de trenul Regio Buzau – Galati. Tragicul incident a avut loc la 1,5 km distanta fata de gara Braila. Femeia nu avut nicio sansa de supravetuire, fiind lovita in plin de tren si a tarata pentri aproximativ 50 de metri. Femeia avea asupra sa doar actele de identitate  si nu a  fost gasit niciun bilet de adio.

Politistii continua ancheta.

Astazi, Vasilica Stan, in varsta de 48 de ani, din Bucuresti, a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se in fata trenului. Aceasta se deplasa pe calea ferata intr-o zona interzisa publicului si a ales sa sara in fata trenului. Trupul neinsufletit al femeii a fost observat de un barbat care se intorcea in oras si a anuntat autoritatile. 

Mai mult, potrivit primelor informatii femeia a mai incercat sa se sinucida si ieri, dar a fost salvata in ultimul moment de un barbat care a tras-o din fata lovomotivei. In aceasta seara femeie nu a mai avut noroc si si-a gasit sfarsitul sub sinele trenului Regio 7363 care circula pe ruta Buzau – Galati. Inca nu se cunosc din ce motive a ales femeia sa-si puna capat zilelor.

Trupul neinsufletit a fost transportat la medicina legala in vederea efectuarii necropsiei. Politistii au deschis dosar penal pentru omor din culpa.  

Comentarii

comentariu

About the Author