Published On: mie, Aug 10th, 2016

GALERIE FOTO: Evenimentele pregatite pentru Zilele Brailei au debutat cu un concurs de carting / Marian Dragomir: “Zilele Municipiului Braila: Prima zi – Prima competitie”

Ieri, 9 august, au inceput evenimentele pregatite de Primaria Braila cu ocazia Zilelor Municipiului Braila. In prima zi de festivitati brailenii s-au putut delecta cu un concurs national de carting desfasurat in Parcul Monument, incepand cu orele 17:00. Brailenii s-au bucurat de acest eveniment, drept dovada fiind numarul mare persoane care au ales sa-si petreaca dupa-amiaza in aer liber, privind copiii intrecandu-se. Primarul Dragomir a dorit sa arate pe contul sau de Facebook, brailenilor care nu au participat la eveniment, ceea ce au pierdut si a postat mai multe fotografii de la eveniment.

Astazi, concursul de carting a continuat, dar a fost schimbata locatia unde s-a desfasurat. Daca ieri s-a desfasurat intr-o zona foarte vizitata a orasului si anume Parcul Monument, in aceasta dimineata, de la ora 9:00 ce-a de-a doua etapa a concursului de carting a avut loc in Parcul Lacu Dulce.

Comentarii

comentariu

About the Author