Published On: lun, Aug 8th, 2016

GALERIE FOTO: Cartierul Radu Negru a fost inghitit de flacari / O casa si trei anexe gospodaresti au fost cuprinse de flacari

Ieri, dupa amiaza, cartierul Radu Negru a fost cuprins de flacari, dupa ce a un incendiu a izbucnit din cauza unui scurt circuit la o casa. Valvataiele focului puternic a cuprins repede atat casa unde a izbucnit, cat si mai anexe gospodaresti ale caselor vecine.

Pana la interventia pompierilor, localnicii au incercat sa potoleasca focul cu mai multe galeti de apa, dar fara succes. Incendiul putea degenera intr-o adevara tragedie daca pompierii ajunsi la fata locului nu ar fi scos din locuinta cuprinsa de flacari 3 butelii, doua de aragaz si una de camping. Acestia au intervenit cu trei autospeciale si un echipaj SMURD. Mai mult, in apropierea gospodariilor cuprinse de flacari se afla un depozit de butelii, care, pentru siguranta, a fost golit imediat.

In urma incendiului aproximativ 100 metri patrati de acoperis de la casa unde a pornit incendiul, dar au ars in proportie foarte mare si anexele gospodaresti ale altor trei case.

Din fericire nu au existat victime omenesti, echipajul SMURD acordand ingrijiri medicale la patru persoane pentru atac de panica si intoxicatii cu fum.

Comentarii

comentariu

About the Author