Published On: joi, Aug 4th, 2016

GALERIE FOTO: Cainele Ofa a dat-o de gol pe o tanara contrabandista

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectori vamali au descoperit, cu ajutorul cainelui politist Ofa, peste 7.000 de tigarete ascunse intr-un loc special amenajat in portbagajul unui autoturism condus de o tanara din Romania.

Ieri, in jurul orei 15.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru a intra in tara, Andreea A., cetatean roman in varsta de 20 ani, conducand un autoturism marca Ssang Yong, inmatriculat in Bulgaria.

Pe timpul controlului de frontiera, cainele de serviciu Ofa, specializat in detectarea tutunului, a simtit prezenta mirosului specific, semnaland acest fapt politistului de frontiera.

Astfel, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, intr-un loc special amenajat in portbagajul autoturismului, 7.560 de tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura ridicarii tigaretelor, in valoare de 4.536 lei si autoturismului in valoare de 31.500 lei in vederea confiscarii, iar participanta la traficul de frontiera a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author