Published On: mar, Aug 2nd, 2016

GALERIE FOTO: Braila in ruina / Indemnul brailenilor pentru municipalitate: “Cand se investesc 100.000 de euro intr-un chiosc turistic, vrem si reabilitarea obiectivelor turistice”

Recent, primarul Marian Dragomir a cerut sfatul cetatenilor cu privire la pedepsele pentru persoanele care arunca gunoaiele pe jos in zonele care au fost curatate. Acesta facea referire la faleza Dunarii, care a fost curatata recent, dar unii braileni nesimtiti deja au aruncat gunoaiele pe jos. Totusi, daca s-a inceput o campanie de curatare a orasului, una dintre zonele vizate ar trebui sa fie si extremitatile Gradinii Publice. Un brailean si-a exprimat nemultumirea in mediul online cu privire la gunoaiele de aici. Tanarul se arata dezamagit de faptul ca s-au investit peste 100.000 de euro intr-un chiosc turistic, dar zonele care chiar pot atrage turisti, precum hrubele orasului sau celebrul Castel de Apa, sunt in paragina sau acoperite cu munti de gunoaie.

“Ca tot este vara, se vorbeste de plimbari, vacanta, turisti (mai ales in ”orasul turistic” Braila cu chiosc turistic de 450 mii lei :P ) … Asa arata unul din cele mai frumoase si pline de istorie puncte turistice din Braila… Gradina Mare… Asa arata de fapt, de ani de zile, ceea ce ar fi trebuit sa aduca turistii la Braila si anume hrubele mult discutate si laudate. In loc de un obiectiv turistic care sa prezinte frumoasa si enigmatica istorie a cetatii Brailei, pe ”sutele de mii” de turisti care viziteaza Braila dupa ce au luat informatii de la ”chioscul de 100 mii euro”, ii intampina ceva reprezentativ pentru Braila: GUNOIUL si NESIMTIREA autoritatilor puturoase si a unor cetateni care ar fi facut un bine societatii daca nu se mai nasteau. Ce sa mai spun de simbolurile acestui frumos parc, ceasul floral si turnul de apa care zac nefunctionale, in ruina si ce sa mai spun de imaginea dezgustatoare pe care o ofera cele doua ”baraci” jegoase ale ”paznicilor” de la militia locala, plasate in mijlocul parcului”, a scris tanarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-