Published On: mar, Aug 2nd, 2016

FOTO: Oamenii continua sa se planga de cainii vagabonzi / “Era sa ma manance o haita de caini”

Duminica noapte, o mamica ne-a trimis un mesaj dupa ce a fost atacata de o haita de caini pe faleza. Femeia ne-a rugat sa facem ceva in privinta cainilor si ne-a povestit ca se plimba seara pe faleza cu copilul ei, cand o haita de caini a atacat-o pe ea si pe copilul ei.

Buna seara! Mai devreme era sa ma manance o haita de caini in timp ce ma plimbam pe Faleza cu copilul. Faceti o stire…un anunt despre asta sau vorbiti cu primarul. E belea cu ei!”, ne-a informat aceasta.

Femeia a fotografiat cainii dupa ce s-a indepartat repede, de frica acestora.

Reamintim ca zilele trecute, un reporter Infobraila a stat de vorba cu primarul despre problema cainilor vagabonzi, iar acesta a ne-a declarat ca va propune la sedinta CLM deschiderea unui nou padoc (adapost) pentru animale, la iesirea din oras, spre Galati, in zona reprezentantei APAN.caini

Solutia exista. Insa, pana cand se va aproba deschiderea acestui adapost, va mai dura ceva timp, la fel si pana vor incepe procedurile deschiderii, asa ca, brailenii probabil vor trebui sa ocoleasca haitele de caini in momentul in care ii vad.

Comentarii

comentariu

About the Author