Published On: vin, Aug 19th, 2016

FOTO: Marian Dragomir: ”Spatiile neingrijite dintre blocuri vor fi transformate in locuri de parcare / Cetatenii care si-au amenajat gradini frumoase trebuie felicitati”

In ultima conferinta de presa, primarul Marian Dragomir a declarat ca in spatiile neingrijite dintre blocuri, unde creste iarba la intamplare, vor fi transformate in locuri de parcare si spatii verzi. Mai mult, acesta a adaugat ca nu le va face probleme cetatenilor care si-au amenajat in fata gradini frumoase cu flori si ca astfel de persoane trebuie incurajate si ajutate, nicidecum pedepsite. Edillul sef a mai precizat ca deja s-a inceput o campanie de ecologizare a spatiilor dintre blocuri. Prima strada vizata a fost strada Randunicii din cartierul Obor, unde iarba a fost deja taiata, iar zilele acestea vor fi amenajate puncte gospodaresti.

Eu va spun ca am identificat foarte multe locuri in Braila unde se pot construi locuri de parcare, pentru ca acolo avem acum iarba crescuta. Dar nu vom actiona asa peste tot, depinde de la caz la caz. Eu am sa va spun cu mare sinceritate ca exista oameni care au niste gradini foarte frumoase si acestea o sa ramana la fel in perioada urmatoare, tot ceea ce este frumos va ramane si chiar vreau sa le multumesc celor care s-au implicat si au amenajat la parterul bocurilor gradini frumoase, cu flori. Da, e adevarat ca acestea sunt ingradite, pentru a nu le fura altii florile. In cazul in care nu sunt astfel de gradini frumoase, vom vedea daca cetatenii respectivi doresc sa se implice sa amenajeze ei o gradina cu flori in acea zona, sau intervenim noi si facem locuri de parcare. Cred ca oamenii care au facut gradini frumoase trebuie nu doar incurajati, ci chiar felicitati pentru initiativa lor. In schimb, acolo unde gardurile care au imprejmuit gradinile s-au transformat in adevarate cazemate, va trebui sa intervenim”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author