Published On: vin, aug. 26th, 2016

FOTO: Atentie parinti! O fetita de 6 ani si-a ucis din joaca fratiorul mai mic

copil-inecat-de-sora-in-joaca-1024x576Tragedia s-a napustit asupra unei familii din Galati. O fetita de 6 ani din comuna Independenta, Galati si-a ucis din joaca fratiorul mai mic. Copii se jucau cu un furtun cu apa, iar in timp ce baietelul tinea un capat al furtunului in gura, pe cealalta parte fetita a suflat, iar apa i-a rupt efectiv plamanii.

Odata ajunsi la fata locului, medicii au incercat mai multe tehnici de resuscitare, insa nu au putut decat sa constate decesul copilului.

"A fost adus un baiat in varsta de cinci ani din Independenta. Era in moarte clinica. Se juca cu sora lui mai mare cu un capat de furtun de circa 40-50cm pe care mai era apă, fusese  taiat de la un furtun folosit la udatul gradinii. Cu presiune sora, de la capatul celalalt al furtunului, a suflat apa. Copilul mai mult ca sigur a facut un edem pulmonar acut rapid instalat prin inundare cu apa a alveolelor. Practic a murit inecat. S-a resuscitat in ambulanta, s-a continuat la spital încă 95 de minute. Nu a raspuns la nicio manevra si s-a declarat decesul”, a declarat dr. Geta Badiu, Spitalul de Copii Galati.
In caiuza, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, iar parintii copiilor vor fi anchetati de catre Protectia Copilului.

Sursa foto: libertatea.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author