Published On: lun, Aug 8th, 2016

Enoriasii Bisericii au pus gand rau Rock-ului in Romania / Petitie online: “Vrem interzicerea Rock-ului in Romania”

Situatie incredibila in Romania. Enoriasii extremisti “au declarat razboi” romanilor ascultatori de rock. In mediul online circula o petitie prin care se cere interzicerea rock-ului in Romania. Mai mult in petitie se cere si legalizarea pedepsei capitale pentru persoane care promoveaza acest gen de muzica. Nu se stie daca autorul petitiei era serios cand a scris-o sau daca e o gluma mai proasta din partea sa. Insa, un lucru este sigur, aceasta idee a fost imbratisata de unii romani, fiind semnata de peste 2.500 de persoane, dar a creat si foarte multe controverse, multi romani fiind revoltati de aceasta initiativa.

“Vrem interzicerea rock-ului in Romania

Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical.

Rock-ul promoveaza violenta si satanismul ,iar noi suntem o tara crestina .Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti. MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU. daca vreti interzicerea rock-ului va rog mult sa semnati aceasta petitie”, este petitia.

Puteti gasi petitia aici!

Comentarii

comentariu

About the Author