Published On: vin, Aug 26th, 2016

Dragomir se lupta pentru reabilitarea bazinului de inot, insa Ministerul Tineretului si Sportului ingreuneaza procedurile

Bazinul acoperit de la LPS a fost inchis pentru siguranta elevilor, din cauza faptului ca tavanul sta sa cada, iar situatia este inca neclara.

Astazi, in cadrul conferintei de presa, Dragomir a spus ca doreste ca Primaria sa fie cumva inclusa in primirea bazinului, pentru a putea directiona fonduri publice pentru modernizare si reparatii.

“In urma demersurilor pe care atat Primaria Braila, cat si celelalte institutii publice din Braila le-au avut vis-a-vis de bazinul de inot, dar si in urma discutiei cu dna. Camelia Potec, presedinta Federatiei de Inot, ieri am fost sunat de aceasta si mi s-a spus ca a avut o intalnire cu dna. ministru si ca bazinul urmeaza sa fie dat inapoi liceului, iar astazi dupa conferinta de presa vreau sa merg la primarie sa stabilesc pentru saptamana viitoare o intalnire cu dna ministru, pentru ca aceasta forma de transmitere catre liceu sa includa intr-o anumita forma si Primaria Municipiului Braila pentru a putea directiona fonduri publice acolo pentru modernizarea acestui bazin acoperit”, a declarat acesta.

In scurt timp, va incepe anul scolar, iar situatia elevilor este nesigura, pentru ca nu au unde sa practice acest sport, iar acestia depind de birocratie. Singura solutie ar putea ramane ca acesti elevi sa isi tina orele de inot la bazinul de la Liceul Sportiv din Galati, situatie care ar fi dezastruoasa dupa parerea lui Dragomir.

“Cu planul B trebuie sa vina Inspectoratului Scolar si Ministerul Tineretului si Sportului, pentru ca primaria nu are un bazin in acest moment. Depinde foarte mult si de data la care va fi emis noil ordin. Daca acesta va fi emis cat mai repede pentru a se purtea interveni este un subiect, daca va fi dat cat mai tarziu…ganditi-va ca mai este putin si incepe scoala si conditiile meteo sunt precare, iar bazinul de afara nu va mai putea fi folosit”, a mai adaugat primarul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author