Published On: mar, Aug 2nd, 2016

Dragomir: “Persoanele care beneficiaza de ajutoare alimente ar trebui sa se grabeasca sa le ridice”

In cadrul unei conferinte de presa recenta, Marian Dragomir a dorit sa transmita brailenilor care beneficiaza de ajutoare din parte UE sa vina sa le ridice. “Persoanele care beneficiaza de aceste alimente ar trebui sa se grabeasca sa le ridice pentru ca noi tine blocate in aceste situatii niste spatii si persoane, dar si pentru ca eu consider ca dansii au nevoie de aceste alimente, chiar daca inca nu s-au prezentat”, a transmis primarul.

De mai bine de o luna, ajutoarele alimentare de la UE au fost aduse in doua centre de distributie pentru a fi ridicate de catre beneficiari, insa, putin peste jumatate dintre acesti beneficiari si-au ridicat pachetele, iar restul pachetelor risca sa ramana blocate, la fel si spatiile in care sunt depozitate. Toate acestea, din cauza faptului ca brailenii nu si-au ridicat pachetele.

Conform statisticilor facete de Primarie, doar 7.616 de persoane s-au prezentat sa-si ridice pachetele din 13.959, de cand au inceput distribuirile. Impartirea pachetelor a inceput pe 27 iunie in doua centre de distributie, Liceul Tehnologic “Constantin brancoveanu” (Liceul Progresu) si  Colegiul Tehnic  “Constantin D. Nenitescu” (Liceul De Chimie).

Termenul limita pentru ridicare acestor pachete este 23 septembrie 2016.

Comentarii

comentariu

About the Author