Published On: lun, Aug 1st, 2016

Doi soferi beti au fost prinsi de oamenii legii

In noaptea de 29 spre 30 iulie, in jurul orei 03:55, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier l-au oprit in trafic pe un tanar de 19 ani, domiciliat in municipiul Braila, care conducea autoturismul pe Soseaua Buzaului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,68 mg/l, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului, conform Codului penal.

In seara de 30 iulie, la ora 22:20, politistii rutieri l-au depistat pe un barbat de 33 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul pe strada Scolilor, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii l-au testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,48 mg/l. Celui in cauza i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea gradului de alcoolemie din sange, si i-a fost intocmit dosar penal, in conformitate cu prevederile Codului penal.

 

Comentarii

comentariu

About the Author