Published On: lun, Aug 22nd, 2016

Doi barbati au fost batuti cu bestialitate intr-un bar din judet

Sambata trecuta a avut loc o bataie in toata regula intr-un cafe-car din Insuratei. In conflict au fost implicate sase persoane, iar cel mai mult au avut de suferit doi frati, Costel P. si Iulian P, care au fost trantiti la pamant si loviti cu bestialitate cu picioarele.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Braila, politistii din Insuratei s-au autosesizat din oficiu si au intervenit la un scandal produs intre localnici. Oamenii legii ajunsi la fata locului i-au potolit pe scandalagii si au indentificat sase persoane, agresori si victime deopotriva. Cei doi frati au fost agresati de patru localnici in varsta de 22, 33, 36 si 50 de ani. Dupa primele cercetari s-a stabilit ca bataia a pornit din cauza unui conflict spontan, victimele fiind acuzate ca ar fi incercat sa fure un telefon. De aici nu a mai durat mult pana la inceperea bataii. Victimele au suferit rani grave, fiind internati la UPU Braila pe 14 august si au avut nevoie de o saptamana de spitalizare. Victima de 37 de ani a fost diagnosticata cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut, plaga frontala parietala dreapta, occipitala, plagi de torace anterior stang si numeroase marci traumatice toraco-dorsale, iar fratele sau a suferit tot tot traumatism cranio-cerebral, plaga frontala vortex si plaga gamba.

Scandalagiii din Insuratei au primit si amenzi conform Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. 

Comentarii

comentariu

About the Author