Published On: mie, Aug 17th, 2016

De la anul terasele de pe faleza nu vor mai functiona daca nu au cos de fum pentru gratar

Ieri, in cadrul unei conferinta de presa Marian Dragomir a adus in discutie una dintre temele intens discutate de braileni, si anume terasele de pe faleza in Gradina Publica. Acesta a spus ca a fost contactat de foarte multi braileni, care se plangeau de fumul produs de gratarele acestor terase. Dragomir a spus ca de la anul nu vor mai exista terasa care nu au cos de fum pentru gratar. Acesta a adaugat ca a discutat cu toti proprietarii teresalor si le-a explicat acest lucru din timp, pentru a avea timp sa se conformeze.

“Am avut o discutie cu absolut fiecare proprietar al teraselor si pentru a nu transforma acest spectacol de Zilele Brailei intr-o activitate cu politie, cu amenzi si cu scandaluri, le-am transmis ca anul viitor nu vor mai putea monta nicio terasa si niciun gratar pe faleza Dunarii, daca nu vor avea cosuri de fum, pentru a nu mai intalni acea situatie care ne-a deranjat pe toti. Sunt intransigent in deciziile mele si nu le vom da voie sa monteze terasele; i-am anuntat cu un an inainte pe toti si cred ca aceasta este decizia optima, sa-l anunti pe om dinainte, pentru a avea timp sa se pregateasca.

Mai mult decat atat, cred ca anul viitor vom da suprafete mult mai mari celor cu terase, pentru a castiga si Primaria municipiului mai multi bani, dar a putea si ei sa se dezvolte si sa incaseze, la randul lor, mai mult”.

Comentarii

comentariu

About the Author