Published On: mie, aug. 17th, 2016

De la anul terasele de pe faleza nu vor mai functiona daca nu au cos de fum pentru gratar

Ieri, in cadrul unei conferinta de presa Marian Dragomir a adus in discutie una dintre temele intens discutate de braileni, si anume terasele de pe faleza in Gradina Publica. Acesta a spus ca a fost contactat de foarte multi braileni, care se plangeau de fumul produs de gratarele acestor terase. Dragomir a spus ca de la anul nu vor mai exista terasa care nu au cos de fum pentru gratar. Acesta a adaugat ca a discutat cu toti proprietarii teresalor si le-a explicat acest lucru din timp, pentru a avea timp sa se conformeze.

“Am avut o discutie cu absolut fiecare proprietar al teraselor si pentru a nu transforma acest spectacol de Zilele Brailei intr-o activitate cu politie, cu amenzi si cu scandaluri, le-am transmis ca anul viitor nu vor mai putea monta nicio terasa si niciun gratar pe faleza Dunarii, daca nu vor avea cosuri de fum, pentru a nu mai intalni acea situatie care ne-a deranjat pe toti. Sunt intransigent in deciziile mele si nu le vom da voie sa monteze terasele; i-am anuntat cu un an inainte pe toti si cred ca aceasta este decizia optima, sa-l anunti pe om dinainte, pentru a avea timp sa se pregateasca.

Mai mult decat atat, cred ca anul viitor vom da suprafete mult mai mari celor cu terase, pentru a castiga si Primaria municipiului mai multi bani, dar a putea si ei sa se dezvolte si sa incaseze, la randul lor, mai mult”.

Comentarii

comentariu

About the Author