Published On: mar, Aug 9th, 2016

Concurs pentru postul de arhitect-sef / Marian Ion isi vrea functia inapoi

Fostul arhitect sef al municipiului, Marian Ion a sustinut ieri examenul pentru postul pe care l-a mai ocupat, dorind sa fie pus in functie din nou. Pentru functia de arhitect-sef nu a mai candidat nimeni, iar procedurile se vor finaliza mai repede. Astfel, Marian Ion ar putea reveni la vechia functie intr-o saptamana.

“Am luat examenul si cum nu am avut niciun contracandidat, am putut sustine proba orala in aceeasi zi. Fiind singurul candidat pe post, exista o procedura mai scurta prin care examenul scris si examenul oral se dau in aceeasi zi. Rezultatul va trebui sa fie comunicat catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar rezultatul se va face public intr-o saptamana probabil, dupa cum domnul primar va face numirea. Nu am apucat sa vorbesc cu domnul Marian Dragomir, inca, dar cu siguranta ne vom intalni” a declarat Marian Ion.

De asemenea, va incerca sa indrepte problemele aparute dupa plecarea lui si totodata sa isi continue activitatiel pe care le-a lasat atunci cand a plecat. “Imi voi continua activitatea si voi incerca sa indrept sincopele care au aparut prin plecarea mea”, a mai adaugat acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author