Published On: joi, Aug 18th, 2016

Chiriac a dat ordinul de asfaltare a drumurilor judetene / Care sunt drumurile vizate pentru reparatii?

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac a anuntat ca a semnat contractul cu o firma braileana pentru asfaltarea drumurilor judetene, precizand ca lucrarile au inceput din momentul de fata si ca vor tine pana in decembrie, iar pentru inceput, activitatea se desfasoara pe drumurile cele mai afectate.

“Am semnat la inceputul saptamanii acesteia contract pentru partea de plombari, ordinul de incepere a lucrarilor. Daca lucrurile vor merge bine, vom interveni pe 250 km de drumuri judetene pentru plombari si patura de asfalt. Lucrarile se vor realiza din momentul de fata pana in Decembrie, iar in acest moment am dat ordinul de incepere pe DJ 221 (Cazasu-Romanu-Gemenele-Sutu-Ianca) plombe pe 54 de km, DJ 2B – covor de asfalt pe 5 km (Scortaru-Gemenele), avem iar plombe pe Latinu-Sortaru-Gemene-Movila Miresii-Tepes Voda-Urleasca pe 29 km si vom continua pe DJ 203 cu Galbenu-Jirlau-Faurei-Ulmu-Zavoaia-Insuratei. Este o bucata de strada neterminata intre Jirlau si Faurei si vom turna 2 km de covor de asfalt si 62 de km de plombe. Mai este DJ 211 B cu 6 km de plombe intre Tataru si Baraganu si intre Victoria si Mihai Bravu, iar apoi DJ 211 C cu Tataru-Coltea-Chichinetu-Ciocile pe ca o vom plomba si vom turna si covor de asfalt”, a declarat acesta.

De asemenea, Chiriac si-a spus ideea de a face un cont de Facebook Consiliului Judetean, in care sa posteze activitatile ce se desfasoara, pentru a informa cetatenii.

Tot in cadrul acestui proiect , Chirac a spus ca pentru 2017 ar vrea ca drumurile judetene planificate pentru asfaltare, sa fie terminate pana in luna mai.

Comentarii

comentariu

About the Author