Published On: joi, Aug 11th, 2016

Centrul Social de Gazduire din Vidin a fost incendiat in mod intentionat

Miercuri seara, in jurul orei 20:30, a izbucnit un incendiu la Centrul Social de Gazduire in Regim de Urgenta din cartierul Vidin, strada Eroilor. Dupa inceputul incendiului in jur de 70 de asistenti, care se aflau in incinta Centrului, au fost evacuati.

Flacarile au cuprins doua camere ale imobilului aflate la etajul 3. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si au reusit sa stinga incendiul inaite sa degenereze intr-o adevarata tragedie. Mai mult, la fata locului a ajuns si primarul Marian Dragomir insotit de viceprimarul Doinita Ciocan. Inca nu se cunosc cauzele de la care a pornit incediul, dar potrivit primelor informatii incediul a fost provocat intentionat

Pagubele materile se ridica la cinci saltele si geamurile termopan de la doua camere. Etajul care a fost inghitit de flacari nu este locuit.

Politistii au deschis dosar penal si au demarat cercetarile pentru a afla cine se face vinovat de incendiere. Persoanele aflata in incinta centrului la momentul declansarii incendiului urmeaza sa fie audiate.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author