Published On: joi, Aug 11th, 2016

Buget de 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea podului de la Insuratei

Podul aflat pe DN 21 la kilometrul 40+600, din vecinatatea locaitatii Insuratei va intra in reabiliatarea. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a postat in SEAP (sistemul electronic de achizitii publice) un anunt referitor la organizarea unei licitatii publica pentru a contracta o societate ce va urma sa se ocupe de reabilitarea acestui pod. Bugetul estimat pentru lucrarile de reabilitare este de aproximativ 1,9 milioane lei, fara TVA, 1.883.838 lei mai exact.

Firmele care sunt interesate sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie de 18.838 lei, iar castigatorul va mai trebui sa adauge inca 10% din valoarea contractului, fara TVA. Mai mult, CNADNR doreste ca firmele participante sa dovedeasca ca au o experinta anterioare in astfel de lucrari.

Procedura organizata de autoritatea contractanta este "cerere de ofera – procedura simplificata intr-o singura etapa", criteriul de atribuire anuntat fiind "cel mai bun raport calitate-pret", in care 80% din punctaj vine din oferta financiara si 20% din garantia oferita.

Conform anuntului postat pe site-ul SEAP, data limita de depunere a ofertelor este vineri 26 august ora 15.00.

Comentarii

comentariu

About the Author