Published On: lun, Aug 8th, 2016

Brailenii nu si-au mai putut sustine azi examenul pentru obtinerea permisului de conducere din cauza unei probleme tehnice

Astazi, brailenii nu au mai putut sustine a proba teoretica de obtinere a permisului de conducere, iar cei care trebuiau sa se inscrie la proba practica sau cei care aveau nevoie sa isi schimbe permisul mai au de asteptat. Problema este cauzata de sistemul blocat, care nici pana in prezent nu s-a remediat.  

“Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor aduce la cunostinta faptul ca din cauza unor probleme de ordin tehnic, astazi, 8 august 2016, nu se poate sustine proba teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere, nu se pot face programari la proba practica, nu se pot solutiona cererile de preschimbare a permisului de conducere si nu se pot emite autorizatii de circulatie provizorie. In acest moment se pot depune doar dosarele in vederea inmatricularilor de autovehicule si se efectueaza operatiuni de radiere”, se arata intr-un comunicat al DRPCIV.

Mai mult de atat, problemele tehnice au afectat serviciile din intreaga tara, singurul serviciu care functioneaza fiind cel de inmatriculari ale masinilor romanesti.

Comentarii

comentariu

About the Author