Published On: mie, Aug 17th, 2016

Brailenii isi doresc renovarea Stadionului Municipal / Petitie online: “Renovare Stadionul Municipal Braila”

Imaginea Stadionului Municipal in acest moment nu face cinste orasului si echipei de fotbal a municipiului care nu se descurca rau in campionat, motiv pentru care brailenii au facut o petitie online prin care cer modernizarea acestuia. Mai mult, in petitie este mentionat si faptul ca Stadionul Municipal Braila este printre putinele arene din Romania care poate gazdui competitii internationale de Dirt-Track, iar o renovare ar atrage pe langa fanii fotbalui si pe cei ai motoarelor.

Braila si brailenii au nevoie de un stadion modern, un stadion care sa le confere siguranta si confort! Renovare stadionului inseamna atragerea vizitatorilor, spectatorilor sau fanilor infocati catre sport! De retinut este faptul ca Stadionul Municipal Braila este printre putinele arene din Romania care poate gazdui competitii internationale de Dirt-Track! Astfel o renovare a stadionului inseamna atragerea fanilor atat spre sportul cu motor cat si spre fotbal!

Oare ce ar trebui imbunatatit pentru ca aceasta arena sa atraga din nou suporterii?

1. Instalarea scaunelor – ar schimba culoarea ambiantei gri-maronii din acest moment

2. Montarea turnichetilor – suntem in epoca moderna si avem nevoie de asa ceva

3. Amenajarea grupurilor sanitare

4. Amenajarea zonei ce imprejmuieste pista

5. Montarea unei tabele

6. Montarea instalatiei de nocturna – un nou detaliu primordial pentru un stadion 6 piese pentru a ne aduce in aceasta epoca

Astfel, cerem Primariei Municipiului Braila, Consiliului Judetean Braila si investitorilor sa ia atitudine si sa se implice!

SEMNATI PETITIA!

LUATI EXEMPLU ALTOR COMUNITATI SI IMPLICATI-VA!”, este petitia brailenilor.

Puteti semna petitia aici.

Comentarii

comentariu

About the Author