Published On: mie, Aug 10th, 2016

Brailenii ironizeaza revenirea lui Marian Ion in functia de arhitect sef / “Va face ce a facut si in ultimii sapte ani, adica nimic”

Fostul arhitect sef al Brailei, Marian Ion, a revenit in functie. Initial, acesta a demisionat inaintea campaniei electorale de la inceputul verii, pentru a candida pentru Primaria Braila. Dupa o pauza de aproximativ trei luni, Ion revine in Primaria Braila, tot pe postul de arhitect sef. Acesta si-a adjudecat postul in urma unui concurs pe care l-a sustinut in Bucuresti, la care a obtinut obtinut 80 de puncte (din 100) la proba scrisa si 88 de puncte (din 100) la interviu. Totusi, trebuie mentionat faptul ca Ion a fost singurul candidat pentru aceasta functie. Dupa ce a redevenit arhitectul sef al municipiului, acesta a declarat ca “nu revine in functia de arhitect sef ca un gest de bravada, chiar il intereseaza sa faca ceva in oras”.

Chiar si asa, brailenii s-au convins de ceea ce poate face acesta pentru oras si il ironizeaza in mediul online, unde circula o fotografie cu acesta in care care se spune ca e nu o surpriza revenirea lui Ion in functia de arhitect sef si ca va face la fel de mult pentru oras, cat a facut si in ceilalti sapte ani in care a ocupat aceasta functie, adica nimic.

 

Comentarii

comentariu

About the Author