Published On: mie, Aug 17th, 2016

Bataie intre detinutii din Braila

Dupa o condamnare de 8 ani de inchisoare cauzata de o tentativa de omor, il mai asteapta multi alti ani din cauza temperamentului vulcanic.

In urma cu cateva zile au fost finalizate cercetarile pentru un incident petrecut in urma cu aproximativ un an in Penitenciarul Braila. Iosif Broasca, in varsta de 25 de ani a fost cercetat si trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente, dupa ce a agresat fizic un alt detinut. Inculpatul se afla in incinta penitenciarului, condamnat la 3 ani de inchisoare, iar in trecut a mai fost inchis 8 ani pentru tentativa de omor.

Ulterior, agresorul a fost mutat la Penitenciarulde Maxima Siguranta Galati, iar victima la Penitenciarul Iasi.

Potrivit martorilor, victima, Condei Florin Marian s-a deplasat de la camera in care statea intr-o alta camera pentru a cere o tigara unui alt detinut, iar Iosif Broasca cazat in aceeasi camera, i-a cerut victimei sa plece, aducandu-i injurii totodata. In momentul in care a parasit camera acesta l-a observat pe Broasca iesind pe hol si l-a intrebat motivul pentru care i-a cerut sa plece si l-a injurat. Deranjat fiind de intrebarile acestuia, inculpatul i-a cerut sa se apropie pentru o discutie, moment in care l-a lovit peste fata.

In urma agresiunii, victima a mers la cabinetul medical pentru ingrijiri medicale, iar apoi a depus plangere penala. Conform certificatului medicolegal, leziunile suferite au avut nevoie de 7-8 zile de vindecare.

Cu toate ca Broasca si-a negat fapta, sustinand ca doar l-a impins pe Condei, iar acesta a cazut si s-a lovit, martorii sunt cei care demonstreaza contrariul, astfel dosarul penal a fost trimis instantei de judecata, spre competenta solutionare.

Comentarii

comentariu

About the Author