Published On: lun, Aug 1st, 2016

Barurile brailene au fost luate cu asalt de jandarmi

In acest weekend, politisti de proximitate, de la ordine publica si rutiera, din cadrul Politiei Municipiului Braila, politiilor orasenesti si sectiilor de politie rurala arondate, insotiti de politisti pentru actiuni speciale si jandarmi, au desfasurat mai multe actiuni, atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, informeaza Biroul de Presa al IPJ Braila. S-a actionat cu precadere in zona unitatilor comerciale cu profil discoteca, club sau cafe-bar, pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la sase producatori particulari si 18 societati comerciale de tip cafe-bar si discoteca. Totodata, au legitimat 111 persoane, au verificat 35 de autovehicule si au destramat un grup de persoane suspecte.

In timpul actiunilor politienesti, au fost aplicate 17 amenzi contraventionale de aproape 5.500 de lei, dintre care 15 conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si doua la OUG 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author