Published On: mie, Aug 3rd, 2016

Ai idee ce te protejeaza de cancerul la san? Ei bine, uite aici alimentul minune

Probabil nu stiai, insa exista un aliment, un fruct mai exact, ce, pe langa faptul ca este totusi gustos, este si sanatos. Sunt pe locul patru cele mai consumate fructe din lume, bananele, sunt bogate in proteine si pe langa faptul ca sunt alimente care te scapa de acnee, te protejeaza 72% de cancerul colorectal si de cel la san.Pe langa banane mai sunt si merele si salata verde.

Acest lucru a intrat in vizorul cercetatorilor chinezi. Secretul bananelor consta in continutul de lectine, un tip de proteine care au demonstrat o activitate anticancerigena in studiile de laborator.Fructul, iti protejeaza organismul de multe alte boli severe cum ar fi: stimuleaza macrofagele (celulele T), crescand astfel imunitatea. Limfocitele T sunt celule cu proprietati citotoxice, care au capacitatea de a distruge celulele afectate (de cancer, de virusuri etc),pastreaza sanatatea inimii,scade riscul de astm,reduce riscul leucemiei.Fapt care combate organismul de aceste boli este cresterea nivelurilor de melatonina.

In concluzie, lasati orice alt tip de aliment si mancati cat mai multe banane, placinta de mere, luati o salata verde pentru pranz si puteti fi un adevarat vegetarian.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author