Published On: vin, Aug 19th, 2016

Achizitia de lapte-corn pentru elevi ar putea intarzia

Share This
Tags

Programul guvernamental “Lapte-Corn” este in intarziere, iar sansele ca atribuirea contractului sa se faca pana la inceputul anului scolar 2016-2017 sunt slabe. Programul ar putea derula fara probleme, doar in cazul in care nu s-ar depune nicio contestatie, dupa cum a transmis presedintele CJ, in cadrul unei conferinte de presa.  Situatia aceasta este cauzata de intarzierea lansarii licitatiei in SEAP (sistemul electronic de achizitii publice).

“Speram sa nu avem foarte multe probleme pe partea de contestatii astfel incat atribuirea sa fie mai rapida si corecta, legala, pentru anul şcolar 2016-2017. Eu mi-as dori ca pe data de 15 septembrie copiii sa aiba aceste produse, dar e posibil sa fie putin mai tarziu”, a declarat acesta.

Consiliul Judetean avea nevoie sa stie de la Ministerul Invatamantului durata anului scolar inainte de a face aceasta achizitie, astfel, cauza intarzierii achizitiei este undeva la mijloc.

Licitatia va avea loc abia pe 6 septembrie, iar valoare achizitiei este de 5,6 milioane lei plus TVA, din care 1,7 milioane pentru cornuri si 3,9 milioane le pentru lapte. Costul estimativ pentru fiecare elev este de 1,07 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author