Published On: mie, Aug 3rd, 2016

1.660 kg de fier furat din conducta de termoficare CET

Un clan de tigani din Comuna Chiscani au fost prinsi in timp ce sustrageau segmente intregi din magistrala de termoficare, pentru a fi vandute la fier vechi, prin urmare acestia au fost trimisi in judecata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

In seara de 12 mai, in jurul orei 21, politisti din cadrul Postului de Politie Chiscani, i-au surprins pe Gabi Cuci, Vasile Cuti, din al carui clan face parte si ii poarta si numele si Ion Similica Cuti in timp ce sustrageau fier din segmentele conductei magistrale CET. Clanul de tigani a reusit sa taie si sa sustraga 440 de kg de conducta. Singurul care a fost prins la acel moment, este si cel care a infaptuit furtul, Ion Similica Cuti. Barbatul si-a recunoscut fapta, in momentul audierii, dand ci numele complicilor, Vasile Cuti si Gabi Cuci, care au fugit la momentul in care i-au vazut pe politisti.

Doua luni mai tarziu, cei doi complici au fost din nou surprinsi in timp ce incercau sa sustraga in continuare segmente din magistrala de termoficare. Acestia au reusit sa fure 1.220 de kg de fier, din fericire si acestia au fost prinsi si audiati la Postul de Politie Chiscani.

Comentarii

comentariu

About the Author