Published On: lun, Iul 25th, 2016

Weekend plin pentru politistii de la Rutiera / Amenzi de peste 23.000 de lei

Politia Romana actioneaza permanent pentru cresterea gradului de siguranta rutiera pe drumurile publice si fluidizarea traficului, reducerea accidentelor rutiere grave constituind una dintre prioritatile politistilor.

Politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pe arterele principale din municipiu si pe drumurile din judet, pentru depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a celor care incalca prevederile legale, axate in principal pe combaterea incalcarii normelor rutiere de catre pietoni si neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public. De asemenea, s-a avut in vedere asigurarea fluentei si sigurantei traficului rutier, prin prezenta activa a efectivelor de politie pe sectoarele de drum cu trafic intens si risc rutier ridicat.

Astfel, politistii au constatat 158 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 23.400 de lei, fiind amendati 152 de pietoni, pentru traversarea neregulamentara a strazii, si 6 conducatori auto, pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara.

Comentarii

comentariu

About the Author