Published On: lun, Iul 25th, 2016

VIDEO / GALERIE FOTO: Metoda ingenioasa de a transporta tigarile de contrabanda / Si in zbor te prind politistii de Frontiera

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Berezeni – I.T.P.F. Iasi au descoperit 5.000 pachete de tigari pe un camp aflat in zona de frontiera, care fusesera transportate din Republica Moldova cu ajutorul unui aparat de zbor de mici dimensiuni.

In noaptea 23-24 iulie, in jurul orei 00.30, valorificand o informatie transmisa de omologii din R. Moldova, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni – judetul Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe autospeciala de termoviziune, au observat un aparat de zbor de mici dimensiuni care s-a deplasat peste linia de frontiera, din R. Moldova spre Romania, dupa care s-a intors pe teritoriul statului vecin.

S-a procedat la monitorizarea si cercetarea zonei de pe traseul aparatului de zbor, ocazie cu care, pe un camp aflat la aproximativ 2 km Est de localitatea Gara Rosiesti, judetul Vaslui, au fost descoperite 10 colete ce contineau 5.000 pachete de tigari marca Ashima,.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii si in cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari impreuna cu autoritatile de granita ale statului vecin pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si luarea masurilor legale.

Comentarii

comentariu

About the Author