Published On: lun, Iul 18th, 2016

VIDEO/ GALERIE FOTO: A vrut sa munceasca in Romania, dar Politia de Frotiera l-a prins in timp ce incerca sa treaca vama

Un tanar de 18 ani din Republica Moldova a vrut sa scape de saracie parasindu-si tara. Tanarul a incercat sa pacaleasca politistii de frotiera si sa treaca vama in mod ilegal. Desi baiatul a reusit sa treaca raul Prut inotand, cand a ajuns dincolo de tara de origine, vamesii l-au surprins.

Astfel, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti l-au  retinut pe tanarul care intentiona sa intre ilegal in Romania pentru a-si gasi un loc de munca, pe raza judetului Galati.

Intamplarea s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, baiatul fiind depistat pe directia localitatii de frontiera Frumusita, in apropierea digului de protectie al raului Prut.

Din cercetarile efectuate si din declaratia tanarului, politistii de frontiera au stabilit ca acesta este Ion S., cetatean din R. Moldova, in varsta de 18 ani, care a trecut inot raul Prut cu intentia de a-si gasi de lucru in tara noastra.

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara, prin trecere ilegala a frontierei de stat a Romaniei, iar in baza acordurilor incheiate intre Romania si Republica Moldova, tanarul a fost predat autoritatilor de granita ale statului vecin.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author