Published On: vin, Iul 29th, 2016

Va fi sau nu Simona Draghincescu directoarea Spitalului Judetean? / Rotaru raspunde la acesta intrebare

Astazi, in cadrul conferintei de presa cu PSD-ul, intrebat despre zvonurile ce s-au auzit despre punerea in functia de director al Spitalului Judetea a Simonei Draghincescu, senatorul Ion Rotaru a spus cu amuzament ca nu s-a pus problema ca aceasta sa fie in viitor directoarea spitalului.

“Am avut niste discutii cu PND-ul pe proiectele pe care dumnealor le-au promovat in campania electorala si cateva dintre aceste proiecte pe care le-am considerat, si noi, si dumnealor prioritare. Le avem in vedere pentru a le pune in practica in perioada urmatoare, in masura in care exista si hotararile respective ale consiliilor, si banii necesari. Buna intentie exista, ramane valabil acest angajament al nostru pentru a pune in practica o parte dintre proiectele dumnealor, pentru care am picat cu totii de acord ca sunt importante si necesare. Pe de alta parte, nu ne-am angajat in niciun fel de discutie legata de ocupari de posturi, de a oferi ceva suplimentar fata de aceste discutii. Ca au fost niste discutii…astea au fost intotdeauna si la discutiile politice pot sa apara asemenea lucruri. Nu a existat niciun fel de angajament si niciun fel de perspectiva din punctul asta de vedere, ca cineva, fie Consiliul Local, fie Consiliul Judetean, primar, presedinte de consiliu va oferi un anumit post cuiva la “troc”, avand in vedere sprijinul politic pe care il obtinem in Consiliul Judetean cu prioritate” a declarat acesta

Insa a mai specificat ca nu trebuie exclus din calcul o astfel de varianta, avand in vedere ca ocuparea unui astfel de post se face pe baza unui concurs.

“Nu trebuie sa excludem o varianta de genul asta, pentru ca vorbim pana la urma posibilitatea unui om de a accede la un post pe baza de concurs”, a adaugat acesta.

Trebuie tinut cont de faptul ca o astfel de pozitie in cadrul Spitalului Judetean ar duce la un conflict de interese, avand in vedere faptul ca Simona Draghincescu este consilier la Consiliul Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author