Published On: lun, Iul 18th, 2016

UPU Braila: “Cica primiri urgente, dar stai cateva ore pana iti vine randul. Ori mori, ori te vindeci miraculos si pleci acasa”

upu_pamflet_infobrailaBrailenii sunt oameni cu un simt al umorului dezvoltat, chiar daca uneori acest umor este mai negru. Se stie ca sistemul medical, atat cel din tara, cat si cel din Braila are lacune serioase. In ultimul timp a circulat in mediul online o fotografie in care autorul acesteia evidentiaza “promptitudinea” cu care se lucreaza la UPU Braila: “Se numeste “primiri urgente” dar mai stai cateva ore pana iti vine randul. Ori mori, ori te vindeci miraculos si pleci acasa”.

Avalansa de comentarii din partea brailenilor nu s-a lasat asteptata, iar la scurt timp poza fost distribuita de zeci de ori, iar brailenii au comentat amar: “Am simtit pe propia-mi piele ce inseamna aceasta unitate primiri urgente”, ” Dar cum bai nene …doar medicii stau la cafele la tigari… si prosti stau si asteapta! ASTA-I BRAILA, ORASUL E PLIN DE CONRUPTI!”, “Am fost odata cu o infectie timp de sapte ore pana m-am certat cu doctorita ca ma simteam tot mai rau, iar sala primiri urgente era goala”, “Asa e am stat 4 ore sa-mi vina randul m-am lipsit si am plecat acasa imi trecuse toata durerea cu care venisem! Se lucreaza dupa principiul: las' ca trece!”, etc.

 

Comentarii

comentariu

About the Author