Published On: joi, Iul 28th, 2016

UPDATE: Unul dintre cei doi detinuti evadati a fost prins

UPDATE: Unul dintre cei doi detinuti evadati a fost prins in urma cu putin timp. Potrivit Agerpres, este vorba de detinutul condamnat la 7 ani cu executare pentru omor.

Insa detinutul condamnat pentru furt, este in continuare cautat.

 

Doi detinuti periculosi au evadat miercuri dupa-amiaza din Centrul de Detentie Buzias. Unul dintre detinuti a fost condamnat 1 an si 8 luni pentru furt, iar celalat a fost condamnat la o pedeapsa de 7 ani pentru omor.

“Miercuri, in jurul orei 17.00, s-a constatat ca detinutii Gavril Bogdan si Iulko Zoltan au parasit punctul de lucru din cadrul sectiei exterioare Buzias, unde prestau activitati lucrative fara supraveghere. In vederea capturarii detinutilor, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv blocarea cailor de acces pe posibile directii de deplasare, alarmarea personalului unitatii, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din angajati ai Penitenciarului Timisoara, precum si cooperarea cu Inspectoratul de Politie Timis, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis si Politia de Frontiera”, s-a transmis printr-un comunicat de presa.

Conducerea penitenciarului au accitonat pentru demararea unei anchete , care sa constate circumstantele in care au evadat cei doi detinuti.  Politia face pe aceasta cale anunt catre toti romanii sa sune la numarul de urgenta 112 sau la Penitenciarul Timisoara 0256.20 0030.

Potrivit Agerpres, Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Seica Mare, are inaltimea de 1,71 m, ochi caprui, par saten inchis, constitutie atletica si purta pantalon de trening gri cu verde. Iulko Zotlan, de 36 de ani, din comuna aradeana Peregu Mare, are inaltimea de 1,72 m, ochi albastri, par saten, constitutie atletica si tatuaje pe brate. Purta pantalon de culoare crem si tricou rosu.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author