Published On: mie, Iul 20th, 2016

Un brailean care a talharit o femeie in weekend a ajuns in spatele gratiilor

Weekendul trecut, o femeie a fost atacata in plina strada de un barbat care a incercat sa-i fure telefonul. Aceasta se afla pe strada Mihai Bravu, in noapte de vineri spre sambata cand barbatul a incercat s-o talhareasca. Ulterior, agresorul a fost indentificat si retinut de oamenii legii, in acest moment barbatul se afla in Arestul IPJ Braila.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila au propus arestarea preventiva, astfel  judecatorii braileni au dispus arestarea petrnu 30 de zile, a inculpatului Mitica Pitulice, individ retinut pe ordonanta pentru savarsirea infractiunii de tentativa de talharie calificata (art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 233-234 alin. 1 lit. d Cod penal). Conform procurorului care se ocupa de caz, in noaptea de vineri spre sambata, 15/16 iulie 2016, in jurul orei 00:00, "persoana vatamata, T.I., a fost atacata de suspectul Pitulice Mitica, in timp ce se deplasa pe strada Mihai Bravu din municipiul Braila". Agresorul a trantit-o pe victima la pamant si a incercat sa-i smulga din mana telefonul mobil, in valoare de 629 lei, insa fara succes.

Autorul tentativei de talharie de pe strada Mihai Bravu a inaintat o contestatie impotriva mandatului de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author