Published On: mie, Iul 20th, 2016

Un barbat si-a ucis sotia intr-un exces de furie, langa fiul lor de sase ani, din cauza unei discutii pe Facebook

Ieri dimineata, o tanara de doar 27 de ani a fost ucisa de propriul sot, langa fiul lor de 6 ani. Barbatul a avut o criza de gelozie, din cauza unor discutii pe care victima le avea cu alti barbati pe o retea de socializare. Crima a avut in jurul orei 05:30, pe strada Octavian Goga din Timisoara. Potrivit ziuadevest.ro, cei doi soti au inceput sa se certe dupa ce criminalul a descoperit mai multe discutii purtate de sotia lui cu alti barbati pe o retea de socializare.

"In timp ce se afla in bucataria locuintei sale criminalul i-a aplicat sotiei sale S. Viorica-M. mai multe lovituri de cutit, in gat si in spate, lovituri in urma carora victima a suferit multiple plagi injunghiate ce au condus imediat la decesul acesteia", au declarat procurorii.

Barbatul de 31 de ani, cand a vazut ca sotia lui zace fara suflare intr-o balta de sange, a sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis sotia. Mai multe echipaje de politie, criminalisti, procurori dar si cei de la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului au ajuns la fata locului. Oamenii legii l-au retinut pe criminal pentru 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author