Published On: lun, Iul 11th, 2016

Un barbat ce transporta material lemnos, a incercat sa pacaleasca politia

Un barbat de 35 de ani din judetul Vrancea a crezut ca daca are aviz de insotire a materialului lemnos, poate spune ca e in legalitate cu tot, insa politistii nu au fost de aceeasi parere atunci cand i-au masurat marfa. Probabil a crezut  ca va scapa bazma curata daca va arata avizul pentru cei patru metri cubi.

Astfel, vineri, 8 iulie, in jurul orei  9.00, politisti din cadrul Politiei Orasului Ianca au depistat, pe strada Garii,  un barbat, in varsta de 35 de ani, din judetul Vrancea, in timp ce transporta material lemnos, in scopul comercializarii, cu o autoutilitara.

Cu ocazia verificarilor s-a constatat ca acesta detine aviz de insotire a materialului lemnos pentru cantitatea de patru metri cubi.

 In urma masurarii cantitatii de material lemnos de catre un specialist din cadrul Ocolului Silvic, a rezultat cantitatea de 7,2 metri cubi material lemnos.

Pentru cantitatea rezultata in plus s-a dispus masura ridicarii in vederea confiscarii, iar soferul a fost sanctionat contraventional, conform Legii nr.171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, cu amenda in valoare de 2000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author