Published On: joi, Iul 14th, 2016

Un barbat a incercat sa patrunda intr-un punct termic cu gandul de a fura bunurile din incinta

Aseara, in jurul orei 22:30, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au depistat pe un barbat, in varsta de 35 de ani, din orasul Insuratei, in timp ce incerca sa patrunda prin efractie, cu ajutorul unui cleste, intr-un punct termic, din cartierul Hipodrom, cu intentia de a sustrage bunuri din incinta.

Barbatul a fost condus la sediul politiei, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativala furt.

In aceeasi zi, in jurul orei 12:30, Politia Municipiului Braila a fost sesizata telefonic, prin apel 112, de catre un reprezentant al unei societati de furnizare energie, cu privire la faptul ca, in urma cu putin timp, a efectuat un control la domiciliul unui brailean, in varsta de 54 de ani, ocazie cu care a costatat ca acesta sustragea curent electric printr-un cablu racordat ilegal la panoul de alimentare.

In urma cercetarii efectuate la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt.

 

Comentarii

comentariu

About the Author