Published On: lun, Iul 18th, 2016

Un baietel neatent a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un sofer

Vineri, la ora 14:00, un brailean, in varsta de 49 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe strada Danubiului, dinspre Calea Calarasilor catre strada Fata Portului, l-a acrosat cu oglinda laterala dreapta, pe un baiat, in varsta de 9 ani, din Braila, care s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nepermis si fara a se asigura.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transporat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, neramanand internat. Conducatorul auto fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

La data de 15 iulie, in jurul orei 09:30, un brailean, in varsta de 54 de ani, in timp ce conducea mopedul pe strada General Eremia Grigorescu, la intersectia cu Bulevardul Independentei, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului si a patruns in intersectie, intrand in coliziune cu autoturismul, condus de un barbat, in varsta de 44 de ani, din Braila, care se deplasa pe Bulevardul Independentei, dinspre strada 1 Decembrie 1989 catre Calea Galati.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a mopedistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, fara a ramane internat. Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author