Published On: lun, Iul 11th, 2016

Trei jucatoare de la HC Dunarea Braila in lotul Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Rio

Sambata, suedezul Tomas Ryde, selectionerul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, a anuntat, lotul cu care ataca podiumul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Lotul este format din 14 handbaliste care vor fi trecute  pe foaie de joc, plus alte doua rezerve. Din lotul de 14 fac parte si trei handbaliste proaspat transferate la HC Dunarea Braila: Ana Maria Tanasie, Gabriela Perianu si Gabriella Szucs, dar si Madalina Zamfirescu  care este rezerva 2.

Lotul Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Rio este format din portarii Paula Ungureanu, Ionica Munteanu si Denisa Dedu (rezerva 1), extremele stanga Valentina Ardean-Elisei, Ana Maria Tanasie, extrema dreapta Laura Chiper, interii stanga Cristina Neagu, Gabriela Perianu si Gabriella Szucs, interii dreapta Patricia Vizitiu si Melinda Geiger, centrii Aurelia Bradeanu, Eliza Buceschi, Madalina Zamfirescu (rezerva 2) si pivotii Oana Manea si Florina Chintoan. Staff-ul tehnic este alcatuit din Tomas Ryde (selectioner), Costica Buceschi (antrenor secund), Jaume Fort (antrenor cu portarii), Nicoleta Alexandrescu (team-manager), Radu Cheregi (analist de performanta), Dragos Luscan (preparator fizic), Florin Oancea (medic), Adrian Ionescu (kinetoterapeut), Claudiu Marasteanu (masor).

Nationala Romaniei face parte din Grupa A la JO 2016, alaturi de Norvegia, Brazilia, Muntenegru, Spania si Angola. Primul meci din grupa va fi in noaptea de 6 spre 7 august, de la ora 1.50, cu Angola. Pe 8 august, de la ora 22.40, Romania va intalni Brazilia, pe 10 august de la ora 17.30 va juca cu Muntenegru. Vineri, 12 august, de la ora 20.40 Romania va intalni Spania, iar pe 14 august, de la ora 22.40 va juca cu Norvegia. Primele patru clasate in fiecare grupa se vor califica in sferturile de finala.

Comentarii

comentariu

About the Author