Published On: vin, Iul 15th, 2016

Trei barbati au intrat in casa unei batrane si i-au luat banii cu forta

Marti, 12 iulie, in jurul orei 15.30, la Politia Orasului Ianca s-a prezentat un localnic de 56 de ani, care a sesizat ca mama lui, in varsta de 79 de ani, din satul Berlesti, a fost victima unei inselaciuni.

Avand in vedere sesizarea, in seara de 12 iulie , in jurul orei 21.20, politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au oprit pentru control, pe raza comunei Baraganul, un autoturism care corespundea precizarilor facute de pagubita.

In interiorul masinii au fost identificati trei barbati, cu varste cuprinse intre 37 si 41 de ani, doi domiciliati in judetul Teleorman si unul in judetul Olt.

In urma efectuarii controlului corporal, asupra acestora a fost gasita suma totala de 3.500 de lei.

Cercetarile au fost preluate de politisti din cadrul Politiei orasului Ianca, care au stabilit ca, in dimineata zilei de 12 iulie, in jurul orei 09.20, suspectii s-au prezentat la domiciliul femeii de 79 de ani si ar fi precizat ca au fost trimisi de sotul acesteia, pentru a lua suma de 800 de lei, in contul unei datorii pe care fiul lor o avea la ei. Victima a refuzat sa le dea banii, insa suspectii ar fi intrat fara drept in locuinta acesteia, unde ar fi cautat, gasit si sustras suma de 870 de lei, dupa care au plecat.

Politistii au recuperat prejudiciul in totalitate.

Cei trei suspecti au fost preluati de catre politistii buzoieni, pentru documentarea unei alte infractiuni de acest gen, comisa la aceeasi data, pe raza comunei C.A. Rosetti, judetul Buzau.

Dosarul penal intocmit pe numele celor trei, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa la inselaciune, a fost inaintat la Parchet, cu propunere corespunzatoare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author